2006-03-26 * Diezelle somnade in inatt på djursjukhuset, efter en jobbig vecka med undersökningar för att hitta felet. Hon hade magrat och ville inte äta. Det enda dom hittade var anemi, så dom trodde det var FIP, såklart! Men dom öppnade henne och tittade och det syntes inga spår av det, bara att levern var blek. Även vid obduktionen hittades inget, inte förrän provsvaren på biopsierna kom hade man funnit felet - Hypertrofisk kardiomyopati = hjärtfel. Med detta lever man runt 3-5 år, så det hade inte gått att göra nåt. Ärftligt. Jag som kom för att hämta hem henne på lördag morron för dom ansåg att hon mådde bättre, fast hon hade blivit sämre under natten så hon skulle få stanna kvar, dom ville ta bort henne men jag ville hitta orsaken, jag fick iallafall träffa henne en sista gång (det visste jag inte då), vi kelade och gosade länge, hon var jätteglad när jag kom, under natten dog hon:( . Kära lilla Diezelle, saknar dig!

2006-03-22 * Zenobia min vackra och kära vän, fick somna in idag efter en tids sjukdom, njursvikt. Älskad - saknad!

2005-11-19 * Idag fick lilla Estrella somna in, svårt sjuk. Blev bara 10 år. Det känns som igår när vi var och lämnade henne hos er. Tack Eva & Ingemar för att ni har älskat henne så mkt. Hon har haft ett bra liv. Fick just veta att Estrella betyder stjärna på spanska - vackert, till en vacker katt som nu är en stjärna i katthimlen!

2005-07-29 * Dags för årets konsert ja...U2 var det som gällde i år. Tur att det bara var en konsert för jag hade inte pallat att åka runt som förra sommaren. Sen så gick jag ensam, ingen som vill gå på konserter med mig. Det var helt grymt bra! Fullsatt Ullevi..jag köade väldigt tidigt...men vid insläppet blev det ju kaos så jag blev fullkomligt mosad in i kravallstaketet, höll på att bryta armen & revbenen + att jag höll på att svimma. Gråtfärdig när jag blev hjälpt loss så var jag nära att vända..men näää, jag skulle in. Så det var bara att börja lunka...och sen letade jag upp mina kövänner som hade bästa platsen, mitt i ellipsen vid staketet, hur bättre kan det bli? Jo, iofs vid catwalken så man kunde fått en chans till dans med Bono;). Men jag valde att se bra och stå nära hela konserten. Och det var en konsert som hette duga. Bono är underbar *kär*.

2005-06-03 * I en bland våra första kullar med bebbar ingick lilla Dirty Dick. Katja köpte honom ihop med Chosy Chasper. Fast Katja ville inte kalla honom för Dicken som jag gjorde:), utan han blev för henne Dandy, och brorsan blev Chosy. Idag blev han akut sjuk, förlamad i bakkroppen även han, troligtvis blodpropp. Tydligen nåt som ligger i linjerna trodde veterinären, det verkar stämma. Så han fick somna in även han, 12 år gammal...usch, nu börjar alla bli gamla och försvinna tycker man...men han har haft ett bra liv, kunde inte få det bättre. Katja är underbar! Och vi är alla lika ledsna...

2005-04-16 * Våran kära Faidra har fått somna in, annandag påsk...alldeles för ung. Akut njursvikt gjorde att hon blev förlamad i bakkroppen. Hon var en underbar katt, älskade när husse trollade för henne, och hon sprang och hämtade papperstussar när man slängde dom, hon kunde hålla på i evighet. Hon fick sin sista tid omplacerad hemma hos Ingegerd där hon har varit lika älskad som hos mig, så tack Ingegerd för att du älskat henne och tagit så väl hand om henne. Vi saknar henne.....

2004-08-18 * Så var det dags för avslutningskonserten i Halmstad igen. Över 27.000 pers.inne på Örjans vall och ca 20.000 på Stora Torg där dom hade satt upp storbildsskärm så hela Halmstad kunde vara med. Det ösregnade - skönt, ända tills Gyllene kom, då slutade det. Och visst det var en fantastisk konsert men som Ullevi - nä. Dom fick inramade diplom - utsedda till hedersmedborgare i Halmstad för resten av livet, och Micke tog in sin flickvän på scen och friade till henne samtidigt som texten på storbildsskärmen visade "Vill du gifta dig med mig Helena", då var många ögon inte torra.....sen kramades och pussades dom och så sjöng dom "Min tjej och jag " ihop för kvällen omgjord till "Min fru och jag". Det var höjdpunkterna. Varför kan ingen fria till mig på det sättet...snyft? Ja det var kanon, men sorgligt, kommer vi att få se dom nåt mer? Vi hoppas ju på ett 30-årsjubileum!!!! TACK GYLLENE TIDER FÖR DEN HÄR SOMMAREN, DEN BÄSTA I MITT LIV!!!!!!!!!

2004-08-07 * Ja det kunde det! Jag var där redan 08.30, bland dom första, en lång dag i solen. Vakterna kom ut tidigt med vatten, dom sa att det redan på morgonen var 29 grader i solen och 45 grader inne på arenan, och varmare skulle det bli - puh! Nina kom lite senare för hon tyckte inte det var lika roligt som jag:o), tack ändå för att du gick med mig. Alltså det går inte att beskriva med ord hur det var, hysteriskt, galet, euforiskt, magiskt när nästan 60.000 människor bara skrek och hoppade och sjöng!!!! Det var ta mig tusan det största och bästa jag varit med om i hela mitt liv!!! Jag började nästan gråta när Gyllene kom in på scen, det gjorde dom med förresten. Publikrekord var det också, det var verkligen nåt stort vi fick vara med om. Kommer aldrig att glömma den känslan.....BÄTTRE ÄN SÅHÄR KAN DET INTE BLI!!!!

2004-08-06 * Idag var det dags för Gyllene Tider i Jönköping, fy fan va bra!!!! Över 31.000 var där och det märktes att dom blivit varmare i kläderna, jag som tyckte premiären var kanon. Det var också en av årets varmaste dagar så man höll på att rinna bort rent ut sagt. Tack till Paula och Tomas som följde med, hoppas ni hade det lika kul som jag! Jag säger bara - KAN DET BLI BÄTTRE ÄN SÅHÄR??????

2004-07-21 * Today has a week gone since I saw Gyllene Tider in Halmstad and I'm beginning to recover:o) Halmstad is such a chosy little town and they played GT:s music in every shop and restaurant and on the street, the whole town was just GT that day, I loved it!!! Thanks to Katja for a lovely day too! Just when GT entered the stage the rain was pouring down and did so till we nearly was home. It was a FANTASTIC concert and I think they are better than ever! And I think Per Gessle & Anders Herrlin are just gorgeus, Micke Syd is charming too. I can hardly wait till the next concert. It is just one word for it - WOW!!! Gyllene Tider - DET ÄR NI SOM FÅR JORDEN ATT GÅ RUNT!!!

2004-06-12 * Today GYLLENE TIDER (with Per Gessle) was at Frölunda Torg and signed the new CD "FINN FEM FEL" and I was there for a couple of hours and took pictures, I put some out on my GT-page later. The record is GREAT and they are so SWEET......so it was fun. And I look forward to 14 Juli - the opening night in Halmstad, 6th August in Jönköping & 7th August on Ullevi in Gothenburg & finally the finish concert 18 August in Halmstad!!!!! GYLLENE TIDER - I LOVE YOU!!!!

2004-02-16 * Vill bara tacka alla ni som hjälpt mig att ta hand om mina katter så dom har fått fina hem. Lilla Brie & hans dotter SinSin var jag tyvärr tvungen att låta somna in, tillsammans, dom var gamla och mådde inte bra, svårt...men sånt är livet. Och min lilla Bonita som har bott hos Cecilia 1 år nu fick cancer i levern och det hade spritt sig i hela kroppen så hon har också precis fått somna in...mkt tråkigt på en gång, men dom har haft ett gott liv, det är nog vi som är kvar som lider mest.....

2004-01-22 * Jag vill bara tacka mina vänner Nina, Katja & Cecilia för allt ni hjälpt mig med nu när jag inte mått så bra, utan er.........ni vet själva. Och tack även till Janne som ringer och stöttar mig, det känns skönt att veta att det finns folk som bryr sig när man har det svårt och känner sig ensam. Tusen tusen TACK!!!

2002-11-14 * Svarte Petter - den 25 maj kom du till oss. Du strök runt huset och jag gav dig mat, du vräkte i dig, helt uthungrad, mager och eländig var du. Först fick jag inte gå i närheten av dig men hungern tog överhanden. Så jag fick klappa dig när du åt. Du fräste och spann samtidigt. Du såg ut att vara gammal......Men snart fick du förtroende för mig och låg alltid och väntade på mat. Det gick inte att lyfta dig för då blev du rädd, ville ju försöka få in dig i en transportbox så jag kunde ta dig till veterinären och kastrera dig och se hur du mådde. Tänkte att jag får väl vänta och se, det gick ju så bra med våran andra hittekatt......huvudsaken att du fick mat och omvårdnad. Det började bli kyligt ute och jag var så orolig hur det skulle gå när det blev vinter, måste ju få in dig. Plötsligt i fredags verkade du så trött. När kvällen kom försökte jag återigen att bära in dig och nu var det inga problem. Jag bäddade ner dig i sängen - undrar om du nånsin legat i en säng.....? Du bara spann och du ville inte äta, men drack och gick på lådan. Men du var helt apatisk så på söndagen åkte vi till veterinären. Hon sa att din mage var tjock och knölig, och att du var gammal, så antagligen hade du tumörer i magen. Så jag tog det svåra beslutet att ta bort dig, ville inte plåga dig med massa undersökningar när det antagligen var i onödan. Du somnade fort i mina händer.......Nu slipper du lida mer och du fick känna dig älskad sista tiden i ditt liv, det kändes nästan som du kom till oss för att dö. Lilla Svarte Petter, vi saknar dig så!

2002-08-06 * Tyvärr fick våran Kazazza missfall så det blev inga bebbar denna gången...........

2002-03-04 * Tack Mary & Carin för en trevlig helg i Malmö! Ni fick mig glad och så fick jag ju lite annat att tänka på (träningsvärk, puh), det behövde jag. Och alltid lika roligt är det att snacka snicksnack med dig "SnickSnack" , Deutschland, Deutschland ......*haha*. Vi ses i Göteborg nästa helg.

2001-07-02 * Har äntligen några minuter över så jag kan uppdatera hemsidan. Vi fick ta kejsarsnitt på HuxFlux, en lång natt, vi välkomnades av en full kanna kaffe och en glad Jörg, sen fick jag och Anders vara narkosskötare och hantlangare, och ta hand om bebbarna som plockades ut, det blev bara två bebbar, och tyvärr var den ena död. Det var fullt upp, Anders "överlevde" operationen *fniss*, trodde faktiskt han inte skulle klara av det, han tål ju inte att se blod, men detta var tydligen spännande;)

Nyblivna pappa Crasse trodde att det var en råtta till honom som vi kom hem med, så han försökte äta upp bebisen, högg rejält tag över huvet, jösses, mina nerver, hur skulle detta gå? Det blev till att vakta 24 tim/dygn., fick sova bredvid bolådan och ha mamma/bebb instängda. HuxFlux var väldigt hängig efteråt. Gick inte på lådan, åt inte och mjölken ville inte komma igång riktigt så det blev handmatning av BÅDA två. Fick trycka i henne A/D-mat, b-vitaminer, nutrical, KMR och jag vet inte allt. Åkte skyttetrafik mellan veterinären och apoteket. Hon fick ju medicin efter snittet men mådde ändå inte bra, hade feber, fick komplettera med mera medicin för hon fick juverinflammation OCH förstoppning, så det var lavemang som gällde. Bebisen började gå ner i vikt samtidigt som också han blev förstoppad, försökte med allt, massera magen, mjölk, messmör, vaselin på en termometer och paraffinolja. Fick hålla på ca 1 timme med honom efter varje matning så att det kom ut lite grann. Så ni fattar....när det var gjort var det inte lång stund över innan man fick börja om igen....puhhhh. Efter ca 1 1/2 vecka började dom må lite bättre så jag började försöka dra ner lite på stödmaten så att han skulle försöka äta mer av mamma och slippa bli så hård i magen. Så nu äntligen äter han själv och har ju kommit efter en del men jag hoppas att han äter upp sig snart. Tror att han blir röd el. crememaskad. Nu är det bara att hoppas att allt går bra........! Får se om vi lyckas ta några bra kort på honom också så ni får se honom snart. Vill också bara säga STORT TACK till våran veterinär Jörg Bewig/Hovås som har hjälpt oss igenom allt. Han är fantastisk! Vi är nog dom jobbigaste patienterna han har.....*fniss*.

2001- 02-03 * Finally updated my page. Thanks to Siri who helped me when we got the VIRUS (thanks to Mats for that - lovely christmascard !! ) . If you find anything wrong like a link or something who doesn't work I' ll be happy if you tell me that. I'm trying to update more often. Bye for now!

1999-12-16 * Bebbarna som är 3 veckor imorgon äter och växer så det knakar. Dom är bara ljuvliga!!!

1999-11-04 * Äntligen!!!!! Min hemsida har jag knåpat på länge, till slut fick Siri rycka in och göra om alltihop. Och det har hon gjort bra, jag är jättenöjd. Det skulle vara kul om ni lämnar ett meddelande i min gästbok också. Hej!